Dün meydana gelen ve bir kişinin yaşamını yitirdiği silahlı saldırının detayları İl Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Zonguldakspor'da da bir dönem yöneticilik yapan C.İ.'nin Bartın'da polis tarafından yakalandığı hatırlatılırken olayın detayları ise şu şekilde açıklandı:

01.04.2013 günü saat:13.45 sıralarında İlimiz Karaelmas Mahallesi Alsancak Caddesi üzerinde park halindeki sayılı aracının içerisinde ateşli silahla öldürülen maktul Y.K. isimli şahsın öldürülmesi olayının yürütülen soruşturması kapsamında, olayın şüphelisi olduğu tespit edilen C.İ. isimli şahıs olay yerinden suç aleti tabanca ile birlikte şüpheli E.Ç.'in kullanmış olduğu sayılı araç ile kaçmış, E.Ç. 'in kullanmış olduğu sayılı araç İlimiz Elvanpazarcık Beldesinde Jandarma ekipleri tarafından yakalanmıştır, E.Ç. ile yapılan görüşmede, şüpheli C.İ.' yı Çaycuma İlçesi Çayırlı köyünde C.Y.' a ait ikamete bıraktığını, ayrıca şüpheli C.İ.' nın maktulü vurmuş olduğu tabancayı da alarak C.Y.' ın ikametine bıraktığını beyan etmiş, şüphelinin yakalanması için yapılan çalışmalarda şüpheli C.İ.' nın Çaycuma İlçesi Çayırlı Köyünde ikamet eden C.Y.' a ait ikametten M.K.' ın kullanmış olduğu sayılı minibüsle Bartın İline gittiği tespit edilmiştir. Yapılan çalışmalar sonucu C.İ. isimli şahıs Bartın ilinde yakalanmış, yapılan üst aramasında olayda kullandığı 1 adet Ruger P85 marka 304-5719 seri numaralı tabanca ve bu tabancaya ait 3 adet 9 mm çapında fişek bulunmuş, ayrıca E.Ç. in beyanında belirttiği olayın şüphelisi C.İ. isimli şahsa yardım ve yataklık eden şüpheli C.Y.' ın evinde şüpheli şahsın ikinci silahı olan Browning marka 245PZ19610 seri numaralı tabanca ve bu tabancaya ait 10 adet 9 mm çapında fişek bulunmuş, C.Y. ve M.K. isimli şahıslar Çaycuma ilçesinde yakalanmış,  daha önceden görgü tanıklarının vermiş olduğu tarife göre yakalanan B.Y. isimli şahsın ifadesi alınarak serbest bırakılmış, olay yeri incelenmesinde 13 adet boş kovan, 4 adet mermi çekirdeği bulunmuş, araç üzerinde yapılan incelemede sol kapı iç kısmında 2 adet deforme olmuş çekirdek ve maktül şahsın otopsi esnasında vücudun çıkarılan 6 adet mermi çekirdeği bulunarak muhafaza altına alınmış, şüpheli şahıslar yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanmıştır.