Ereğli'de bir kişinin otomobilden açılan ateş sonucu öldürülmesiyle ilgili 5 kişinin arandığı bildirildi.

Kestaneci Mahallesi Merkez Sokak'ta dün yaşanan kovalamacada 67 LA 991 plakalı otomobilden açılan ateş sonucu Ferhat Akçabelen'in (42) kullandığı 67 LZ 516 plakalı otomobilde bulunan Metin Koç'un (45) vurulmasıyla ilgili soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, şüphelileri belirledi.

Cinayet masası ekipleri, Akçabelen'in ve 5 görgü tanığının ifadesi ile olay yerinde yaptığı araştırmada, Koç'un bir hafta önce cezaevinden çıkan kardeşi Cemal Koç ile daha önce yanında çalıştığı E.M. arasında husumet olduğunu tespit etti.

Metin Koç'un cezaevinden çıkan kardeşinden haber alamaması üzerine E.M. tarafından kaçırılmış olabileceği düşüncesiyle, şüphelilerin yaşadığı sokağa gitmesiyle olayın yaşandığını tahmin eden polis ekipleri, E.M. ile olaya karıştığı ileri sürülen E.H. K.A. Y.E. ve T.H'nin yakalanması için çalışma başlattı.

"E.M'nin, ilçede birkaç şahsı öldürmesini istediği Cemal Koç'un teklifi kabul etmemesi üzerine, aralarında düşmanlık başladığı" iddialarını değerlendiren polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kestaneci Mahallesi Merkez Sokak'ta 67 LA 991 plakalı otomobilden tabancayla açılan ateş sonucu, Ferhat Akçabelen'in (42) kullandığı 67 LZ 516 plakalı otomobilde bulunan Metin Koç (45) vurularak hayatını kaybetmişti. Olayda kullanılan 67 LA 991 plakalı otomobil bir evin garajında bulunmuştu.