Karadeniz Ereğli’de önümüzdeki Cumartesi günü olağan genel kurulunu gerçekleştirecek olan Şoförler ve Otomobilciler odası seçimleri öncesinde Erbirlik Kooperatifi yönetimi ve üyeleri mevcut başkan ve başkan adayı Cevdet Civelek’e tam destek verdiklerini ifade ettiler. Kooperatif başkanı Seçkin Turhan sonuna kadar Cevdet Civelek’in yanında olduklarını açıkladı.

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası seçimlerine sayılı günler kala Mevcut Başkan ve başkan adayı Cevdet Civelek’e Erbirlik Taşıyıcılar Kooperatifinden tam destek geldi. Kooperatif binasında toplanan yönetim ve kooperatif üyeleri Cevdet Civelek ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Erbirlik Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Seçkin Turhan, kooperatif olarak sonuna kadar Cevdet Civelek’in yanında olduklarını açıkladı. Bazı yayın organlarında çıkan birlik beraberliğin dağıldığına dair haberlerin asılsız oluğunu ifade eden Turhan konuşmasında “Öncelikle başkanımdan Cumartesi günü yaşanan tatsızlıktan dolayı kendim, yönetimim ve üyelerim adına özür diliyorum. Bugüne kadar yönetim olarak aldığımız kararların arkasında siz değerli üyelerimiz sonuna kadar durdunuz. Bazı basın organlarında bizim birliğimizin beraberliğimizin bozulduğu yönde asılsız haberler yayınlandı. Erbirlik olarak canla başla biriktiğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Biz Erbirlik ailesiyiz Bizim düzenimizi dışarıdan hiç kimse bozamaz. Bu birliği bozmaya çalışanlara da asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve Başkan adayı Cevdet Civelek ise yaptığı konuşmasında “Beni çok duygulandırdınız. Biz burayı birlik ve beraberlikle kurduk. Buraları başkalarına teslim etmeyeceğiz. Kesinlikle bizi dışarıdan kimse yönetemez. Biz arkadaşız kardeşiz. İçimizde kavga da ederiz yumruklaşırız da. Her şey olur. Ancak bize dışarında kimse bize müdahale edemez. Biz işimize bakacağız. Herkes de işine baksın. Biz dışarıdan yönetilmeye karşıyız. Daha çok işlerimiz var. Bazı şeyleri sandıkta göreceğiz. Cumartesi Erbirlik olarak, Ereğli Birlik olarak hepimiz beraberiz ve sandığa gideceğiz. Orada hesabını soracağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile toplantı sona erdi.