Kabasakal Deresi'nden devam eden ve Kavaklık mevkisinde inşa aşamasında olan spor salonunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen AKP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, ""Ereğli'ye çivi çakılmıyor diyenleri burada maça davet ediyorum. Bu yılsonuna kadar modern spor salonumuz tamamen bitirilerek Ereğli halkımızın hizmetine açılacaktır" dedi.

 

AKP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin beraberinde partililer ile birlikte Devlet Su İşleri'nin yatırımları kapsamında Kabasakal Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

Şahin, Kabasakal Deresi'nde daha önce yaşanan taşkınların benzerinin olmayacağını vurguladı.

Şahin, inşa aşamasında olan spor salonunda yapılan çalışmaları inceleyerek, bu yılsonuna kadar modern spor salonunun da tamamlanacağının müjdesini verdi. Islah çalışmaları kapsamında, Kavaklık Mahallesi'nde müteahhit firma tarafından Kabasakal Deresi'nde devam eden çalışmaların hava koşullarının da uygun olmasıyla birlikte 6 ay sonra tamamlanacağını açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Erol Şahin, "Kabasakal Deresi'nde daha önce yaşanan taşkınlar tarihe karışacaktır. Devlet Su İşleri yatırımları kapsamında süren çalışmalar hava koşullarının uygun olması dâhilinde köprü çalışmaları da dahil olmak üzere 6 ay sonra çalışmaların bitirilmesi planlanmıştır" dedi.

Kabasakal Deresi'nde yapılan ıslah çalışmalarının ardından bölgede inşa aşamasında olan ve kaba inşaatı bitirilen spor salonunda incelemelerde bulunan Şahin, siyasileri maça davet ederek, "Ereğli'ye çivi çakılmıyor diyenleri burada maça davet ediyorum. Bu yılsonuna kadar modern spor salonumuz tamamen bitirilerek Ereğli halkımızın hizmetine açılacaktır. Vatandaşlarımız çeşitli spor faaliyetlerinin yer alacağı bu tesisimizden bu yılın sonundan itibaren yararlanmaya başlayacaktır" diye konuştu.

Şahin, çalışmaları sürdüren işçilerle de ilgilenerek, sıkıntılarının olup olmadığı konusunda sohbet etti.