Zonguldak'ta inşaatta çalıştığı sırada ağzına aldığı çiviyi kazara yutan işçi, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde ameliyata alındı. İşçinin kalın bağırsağına saplanan iki adet 8 mm'lik çivi, cerrahi operasyonla alındı.

Devrek'te bir inşaatta çalışan kalıp ustası Yunus Harmankaya (37), daha hızlı çivi çakabilmek için ağzına aldığı çivilerden ayrı ayrı zamanlarda kazara 2 tane yuttu. Çeşitli hastanelere başvuran Harmankaya'ya doktorlar ilginç önerilerde bulundu. Kimi doktor alınamayacağını söylerken kimi de çiviyi patates püresi yiyerek düşüreceğini söyledi. Doktorların tavsiyesini uygulayan Harmankaya, iyice rahatsızlanınca doktor doktor gezmeye başladı. Son olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne getirilen Harmankaya burada yapılan cerrahi operasyonla yuttuğu çivilerden kurtarıldı. Sağlık durumu iyi olan Harmankaya, ağzına çivi almayı alışkanlık haline getirdiğini bir anlık dalgınlıkla yuttuğunu söyledi.
Başhekim yardımcısı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüdaver Nurlu ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Cem Gencay'ın gerçekleştirdiği ameliyat 2 saat sürdü. İşçinin yuttuğu çivilerin mideyi ve ince bağırsağı geçerek kalın bağırsağı delerek saplandığını söyleyen Doktor Nurlu, çivilerin yapılan operasyonla çıkarıldığını hastanın sağlık durumun iyi olduğunu söyledi. Hastanın ameliyat olmaması durumunda hayatını kaybetme riski olduğunu ifade eden Doktor Gencay ise, Biz ameliyatla hastayı açtığımızda iki adet çivinin kalın bağırsağın giriş kısmını delmişti. Böyle bir durumda kalın bağırsak zarı iltihaplanacak ve preitonik dediğimiz tabloya girerek hastanın hayatını tehdit eder bir durum gelecek ve hasta hayatını muhtemelen kaybedecekti dedi.