Asma Mahallesi sakinleri tehlikenin devam ettiğine işaret ederek Derhal önlem alınmasını istiyorlar.

Belediye ve KEDAŞ’ın çalışmaları nedeniyle çocuk parkı ve kaldırımlar gerek çocuklar için ve gerekse vatandaşlar için tehlike arz etmeye devam ediyor.

Mahalle Sakinlerinden Hasan Çağlayan Asma Mahallesinde KEDAŞ’ın aydınlatma direk lambalarını değiştirirken Kaldırımın ortasına direk dikti. Resimde de görüleceği gibi diktikleri direk tabanları tehlike arz edecek şekilde öylece bırakıldı.

Çocuk parkı içine direk dikmek için açılan kuyu öylece yarım bırakıldı. Mahallemizde ki çocukların oyun oynayabileceği çocuk parkında zaten sadece salıncak ve kaydırak var. Kısıtlı olan çocuk parkına birde kocaman kuyu açılarak öylece bırakılması ileride olabilecek facianın habercisiyim diyor. O kuyu yağmur suyu ile dolarsa ve Allah korusun bir çocuğumuz orada boğulursa bunun sorumluluğunu kim üstlenecek ?.

 

KALDIRIMLAR DA TEHLİKE SAÇIYOR

 

Öte yandan defalarca söylenen korkuluk arkası kaldırımlar halen yapılmadı. Bu kaldırımlardan yaşlısı, genci ve çocuğu geçiyor. Yetkililere sesleniyorum. Yaptınız. bir iş bari yaptığınız işi tamamlayın. Önümüz de kara kış var. Çoluk çocuğumuz bu kaldırımlardan yürüyecek.Kış bastırmadan kaldırımlardaki tehlikenin giderilmesini istiyoruz”