Disneyyy Yapım farkı ile ‘Taş Devri’nde’ Müzikali Ereğli’de.

 

Çocuklar tarafından çok sevilen çizgi film karakterleri Elsa, Örümcek Adam, Pijamaskeli Kedi Çocuk, Maşa ve Fred Çakmaktaş aynı oyunda.

188. gösterisiyle seyirci karşısına çıkacak olan Taş Devri’nde Müzikali,1 Kasım Perşembe günü saat 19:00’da Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonunda izlenecek.

Müzikalde, tiyatro oyunu, animasyon Show, dj dans Show ve karakterlerle ücretsiz fotoğraf çekimi gerçekleştirilecek.

Etkinlik hakkında bilgi aldığımız Disneyy Yapım’ın açıklaması şu şekilde: “Etkinliğimizde maskot kostümler kullanılmaktadır. Biletleri etkinlik günü saat 18:00’den itibaren salon gişesinden alabilirsiniz. Başka bilet satış kanalımız yoktur. Toplu bilet alımları için lütfen arayın. Türkiye’deki toplam gösteri limitimiz 300 seyirle sınırlı olup, bilet ve seans sayımız da sınırlıdır. Bilet ücretimiz 15 TL’dir. (2 yaş üzeri çocuklar ve veliler bilete tabidir) Etkinliğimiz toplamda 60 dakika sürmektedir. Koltuklarımız ve biletlerimiz numaralıdır, etkinliğimizde ses, sis ve ışık efektleri kullanılmaktadır bu nedenle 3 yaş ve üzeri izleyicilerimiz için uygundur.

Çocuklar tarafından beğeni ile izlenen disney kahramanları Elsa, Örümcek Adam, Pijamaskeli Kedi Çocuk, Maşa ve Fred Çakmaktaş ile taş devrindeki maceraları büyük beğeni toplayacaktır.

Tüm Ereğli halkımızı bekliyoruz. İrtibat numaramız: 0551 179 34 79”

 

Ayrıca Disneyyy Yapım tarafından 10 kişiye 1 adet bilet hediye. Sayfayı beğenin, afişi kendi sayfanda paylaşın, en az 10 arkadaşınızı etiketleyin ücretsiz bilet kazanma şansınız olsun.