Alaplı 690 Evler mevkiindeki çocuk parkının yakınında bulunan elektrik ana trafo istasyonu ve doğalgaz trafosu tehlike saçıyor.

Alaplı 690 Evler Mevkiinde ve Karaağaç Bayırı yolu Kadastro Müdürlüğü'nün karşısındaki çocuk parklarının yakınında bulunan elektrik ana trafosu ve doğalgaz trafosu çevreye tehlike saçarken olası kazalara da davetiye çıkarıyor.
Üzerinde "Ateşle Yaklaşma" ve  "Ölüm Tehlikesi" uyarı yazıları olan trafolar tehlikenin ne kadar da büyük boyutta olduğunu gösterirken çocuk parklarının neden bu tehlikeli alanlara kurulduğu merak konusu.
Konuyla ilgili görüş belirten aileler sürekli bir tedirginlik içinde olduklarını belirterek, "Elektrik ana trafo istasyonu ve doğalgaz trafosu çocuk parkının çok yakınında yoldan birisinin kaza ile buralara sigara izmariti atması olası yangınlara sebep olabilir ve çocuklarımız zarar görebilir. Yetkililerden bu konuda duyarlı davranmalarını bekliyoruz. Yetkililerden buradaki çocuk parklarını güvenli bir yere taşımalarını bekliyoruz.  Allah korusun burada meydana gelebilecek olan olası kazalardan kimler sorumlu olacak" diyerek tepkilerini dile getirdiler.