Kdz.Ereğli'de başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanarak gönderilen giysiler ve hediyeler, Suriyeli çocuklara mehmetçik aracılığıyla ulaştırdı.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Suriye'nin İdlib bölgesinde görev yapan Ereğlili Piyade Komando Uzman Çavuş Burak Aydın'ın şubat ayı içerisinde sosyal medya hesabından yaptığı "Suriyeli çocuklar üşümesin" çağrısı üzerine AK Parti Ereğli İlçe Kadın Kolları tarafından kampanya başlatıldığını hatırlattı.

Toplanan, kıyafet, kışlık ayakkabı ve oyuncakların cinsiyet ve yaş gruplarına göre içerisine şeker ve çikolatada da konularak paketlendiğini ve İdlib'e ulaştırıldığını anlatan Bozkurt, "Yüzlerce çocuğa paketleri mehmetçiğimiz dağıttı. Büyük mutluluk duyduk. Yardımların toplanmasında emeği geçen, ulaşımını sağlayan, dağıtımını gerçekleştiren mehmetçiğimize teşekkür ediyorum. Mazlumların yanında yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Bozkurt, Piyade Komando Uzman Çavuş Burak Aydın ile görüştüklerini ve kendisinin de gönderilen yardımlar nedeniyle teşekkür ettiğini söyledi.

AK Parti Ereğli İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Doğru ise kampanya kapsamında çok sayıda partilinin büyük bir özveri ile çalıştığını ifade ederek, şu ifadelere yer verdi:

"Kampanyaya katkı sağlayan herkese teşekkür eden Doğru; "Askerimizin çağrısına duyarsız kalamadık. Ereğlili AK Kadınlar olarak, ön çalışma yaptık. Çocuklarımıza uygun olan kıyafetleri, kışlık ayakkabıları ve oyuncakları gönüllülerimiz toparladı. Yaş ve cinsiyet olarak ayırdık, ütülenerek paketledik. 3-4 takım kıyafet koymaya çalıştık. Bu yardıma vesile olan askerimize, her zaman yanımızda olan İlçe Başkanımız Saffet Bozkurt’a, kampanyada bir fiil görev alan Kadın ve Gençlik Kollarımız ile emeği ve katkısı bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, yardımların mübarek Miraç Kandilinde dağıtılmış olması da bizim için anlamlıdır"