Kilimli'de işe yetişmek için hareket halindeki trene binmek isteyen bir kişi, trenin altında kaldı. İki bacağı diz altından kopan genç, rayların üzerinde bir süre ambülans bekledikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Çatalağzı beldesinde özel bir firmada çalışan İslam Aydoğan, saat 07.00 sıralarında, Kilimli istasyonundan Zonguldak - Karabük seferini yapan yolcu trenine binmek istedi. Aydoğan, işe geç kaldığı için istasyondan kalkan trene binmek isterken rayların üzerine düştü. Makinisti olayı fark etmediği için tren yoluna devam ederken, Aydoğan trenin altında sürüklendi. Kazada iki bacağı da diz bölgesinden kopan gencin rayların üstünde acıyla kıvrandığını gören vatandaşlar olayı polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Yapılan ilk müdahalenin ardından çevredekilerin yardımıyla sedyeye bindirilen genç, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın şokunu yaşayan bir vatandaş, "Az önce koşa koşa trene yetişmeye çalışan bir çocuk vardı; ama o çocuk mu bilmiyorum." dedi.

Kilimli polis merkezi, telsiz anonsuyla durumu demiryolu yetkililerine haber vererek treni Çatalağzı mevkisinde durdurdu. Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili inceleme başlattı.

GENCİN KOPAN BACAKLARINDAN BİRİ BULUNAMADI

Bu arada, demiryolu ve çevresinde Aydoğan'ın kopan uzuvları arandı. Gencin bulunan uzuvları ambulansla hastaneye ulaştırılırken, bir bacağının bulunamadığı belirtildi.

Kilimli Polis Merkezi yetkilileri telsiz anonsuyla durumu yetkililere haber vererek trenin durdurulmasını istedi.

Büyük bir facianın eşiğinden dönülen kazada, İslam Aydoğan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.