Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi'nden gönderilen açıklama şu şekilde: "Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Hüseyin Uysal, 1.Nolu Sakindere Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin daveti üzerine mahalleye giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Bağlık Mahallesi Muhtarı Muhsin Aydın ve mahalle sakinlerinin karşıladığı Başkan Uysal, belediyenin katkılarıyla yapılan cami inşaatında incelemelerde bulundu.





"BAŞKANIMIZA DESTEKLERİNİZİ İSTİYORUM"

Bağlık Mahalle Muhtarı Muhsin Aydın, mahalle halkı adına bölgelerinde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek; “Kapınızı her çaldığımızda bizi boş geri çevirmediniz. Mahallemizde önemli hizmetleriniz oldu. Sizlere teşekkür ediyorum ve mahalle sakinlerimizden başkanıma destek istiyorum” dedi.



"GÜZEL ESERLER YAPTIK"

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, göreve geldiği günden itibaren unutulan, sorunları ötelenmiş, arka bahçe olarak nitelendirilen mahallelere güzel hizmetler yaptıklarını ve özellikle alt yapıya önem verdiklerini belirterek; “Halk dilinde dombay deresi olan Sakindere’de yaptığımız çalışmalar ortada. 1. Nolu Sakindere de hayırseverlerimizle birlikte yaptığımız camimizin inşaatının yükseldiğini görmek beni ayrıca mutlu etti. Rabbim bu hizmetleri bana yapmayı nasip ettiği için ayrıca mutluyum. İnanın sizlerinde desteğiyle Ereğli’mizde, mahallelerimizde yapacağımız çok daha güzel hizmetler olacak” dedi.

Başkan Uysal’ın 1.nolu Sakindere ziyaretinde BBP İlçe Başkanı Tubari Çelik ve Belediye Meclis Üyesi adayları da hazır bulundu.