Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Benim için çenesi düşmüş diyor. Çok icraat yapanlar geveze olur. Çok hizmet edenler çok aldanır dedi.

 

Ulupınar, partisinin Alaplı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında, Kdz Ereğli Belediyesi Ak Partide olsaydı burayı tanıyamazdınız. Ereğli Belediyesinin yaptığı hiçbir şey yok dedi.

 

Önümüzdeki yıl son baharda seçim olacağını vurgulayan Ulupınar, Benim için CHP Zonguldak Milletvekili arkadaşım Çenesi düşmüş diyor. Çok icraat yapanlar geveze olur. Çok hizmet edenler çok aldanır. Zonguldak'ın ve Ereğli'nin bu hallerini görünce dertleniyorum üzülüyorum. Hele Zonguldak, batıda Ereğli, bu imkanlarla bu Ereğli Belediyesi Ak partide olsa buraya tanıyamazınız. Yaptığı bir şey yok. Bir pazaryeri yok. Bir otel yok. Bir ota garı bile yok. Aynı şekilde Zonguldak, Zonguldak'ta 10 yılda hükümetimiz zamanında yaptığımız hizmetleri anlatmaya çalışırsak saatler günler yetmez. Biz sizlerle beraber dürüst ve kararlı bir şekilde bu hizmetleri gerçekleştireceğiz. Verdiğimiz sözleri tutacağız. Tutamayacağımız sözleri vermeyeceğiz. Önümüzdeki yaz seçimle geçer muhtemelen sonbaharda seçim var. Bizim bütün belediyeleri almak gibi sorumluluğumuz var. Eğer Belediyeler bizde olursa genel bütçeden iktidarımızla uyum içinde kalıcı hizmetleri gerçekleştirebiliriz. Büyük bir seçime yavaş, yavaş yaklaşıyoruz. Seçim Türkiye'de bitmez hep hazır olmalıyız. Teşkilat olarak hazır olmalıyız. Bu gün her zamankinden daha fazla Ak Partiye ihtiyaç var. Başbakanımıza ihtiyaç var. Bu gün Dünyanın gözü Türkiye'de, Türkiye'nin her zamanki gibi kalkınmamızı gelişmemesi istemeyen içerde ve dışarıda maalesef düşmanlarımız var. Terör örgütü PKK bu düşmanların bir taşeron şirketi'dir. O şirketin arkasında birkaç Ülke var. Aynı şekilde Suriye'de yaşanan zulüm, katliam bizim canımızı acıtmaktadır. Müslüman kardeşlerimizin bu zulme sabit kalmaları, ülke olarak bizi rahatsız etmektedir. Aynı şekilde 900 km bizim Suriye ile sınırımız var. Bizim iki Müslüman ülkeyi bir, birine vurdurmak isteyenlerde var. Tabi bu ekonomik, sosyal, kültürel yaşamadı etkiler. Bunun için eğer bu gün 57 hükümet iş başında olsaydı ben memleketin halini bile tahmin bile edemiyorum. Bu gün Ak Parti iktidarı olmasaydı içler acısı bir halimiz olurdu dedi.