Özel Minika Kdz.Ereğli Anaokulu düzenlenen törenle hizmete girdi.

 

Eğitimci Ceren Varışlı tarafından Bağlık Mahallesi Cevher Dudayev Sokak’ta hizmet verecek anaokulun açılışına AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakçı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meslek odalarının yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

TEZEL'İN YAKINI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal törende yaptığı konuşmada, ilçeye böyle bir kurum kazandırdıkları için Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel'in de yakını olan Minika Anaokulu Kurucusu Ceren Varışlı’ya teşekkür ederek, ”İnşallah bu güzel kurumda çocuklarımız, torunlarımız geleceğin nesilleri yetişecek, Çocuklarımız burada güzel eğitim alırlar, okul öncesine iyi hazırlanırlar, İlçemize hayırlı olsun ‘dedi.

 

"EĞİTİM HAYATIMIZDA ÖNEMLİ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ta, “ Eğitim kurumunun açılmasına öncülük eden Ceren Hanımı ve değerli eşini kutluyorum, Eğitim hayatımızda çok önemli, Eğitim çocuklarımız için gelecek için çok önemli, eğitimin temeli de aslında anaokulunda atılıyor, Güzel Ereğlimiz’ de güzel çocukların ve hayırlı evlatların yetişeceğine vesile olacağını düşünüyorum “diye konuştu.

 

"GENÇ KARDEŞLERİMİ KUTLUYORUM"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise yaptığı konuşmada, “Öncelikle açılan okulumuzun Ceren Hanıma ve eşine bu okulun personeline bu okulda okuyacak yavrularımıza ve ailelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum, Eğitimin temeli küçük yaşta başlıyor. Hükümetimizde küçük yaşta eğitime Anaokulu ve diğer küçük yaş eğitim sınıflarına hem çok önem veriyor, hem çok destek veriyor, ben bu anlamda bu kurumu Ereğli’ye kazandırdıkları için genç kardeşlerimizi kutluyorum” dedi.

 

"ÇOCUKLARIMIZA KAPILARIMIZI AÇTIK"

Özel Minika Ereğli  Anaokulu Kurucusu Ceren Varışlı’da yaptığı açıklamada, “Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, Özel Minika Ereğli Anaokulu olarak “Kaliteli Eğitim Her Çocuğun Hakkıdır” düşüncesiyle çocukların sağlıklı bir eğitim alabilmesi için okul, aile ve toplumun işbirliği için çalışması gerekliliğini esas alıp buna uygun alternatif bir okul öncesi eğitim programı hazırladık, gelecekte kendine güvenen, özgür ruhlu, başarılı, yaşamayı seven bireyler yetiştirmeyi hedef aldık, Özel Minika Ereğli Anaokulıu olarak 36-66 ay arası tüm çocuklarımıza kapılarımızı açtık ”dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası, Protokol tarafından anaokulu açılış kurdelesi kesildi. Program anaokulunun gezilmesi ve ikramla son buldu.