Kozlu?da göçen bir istinat duvarı bomba korkusuna neden oldu. Göçen istinat duvarı ve toprak yığınlarının altında kalan bir araç hurdaya döndü. 

Kozlu beldesindeki Devlet Malzeme Ofisi arkasında bulunan Amelebirliği Sitesi'nin istinat duvarı göçtü. Çevresinde jandarma karakolunun da bulunduğu olay yerine gelen polis ve belediye ekipleri inceleme yaptı. Duvar ve toprak yığınlarının altında kalan Recep Süer'e ait 67 AL 945 plakalı araç hurdaya döndü. Büyük paniğin yaşandığı olayda elektrik direkleri ve su şebekesi zarar gördü. Göçükte bir can kaybının olmaması sevindirdi. Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, belediye ekipleri ve Bedaş görevlileri, olay yerine gelerek inceleme ve çalışma başlattı. İstinat duvarının çıkardığı gürültüyü duyanlar olayı anlamak için büyük panik yaşadı. Bazı vatandaşlara bomba paniği yaşatan göçüğün kaldırılması için Kozlu Belediyesi ekiplerinin çalışma başlatacağı bildirildi. Olay anında evde olduğunu belirten Yüksel Barış, "Duvar büyük bir gürültüyle yıkıldı. Bomba zannettim ama sonra aklıma istinat duvarı geldi ve baktığımda göçtüğünü gördüm. Altında sadece bir araç kaldı. Bildiğimiz kadarıyla  can kaybı yoktu" dedi. Duvarın göçeceğini beklediklerini ve belediyeye müracaat ettiklerini anlatan Mehmet Çelebi ise şunları söyledi: "Duvar esneyip çatlaklar oluşunca duvarın göçeceğini tahmin ettik. Belediyeye müracaat ettik. Araçlar, dışarı çıkarıldı. Herkes uyarıldı. Fakat TTK'ya ait maden ocağında çalışan Recep Süer'e ulaşamadık."

Amelebirliği Sitesi yöneticisi İbrahim Kurtocağı da, belediyenin ve site sakinleri olarak alınan önlemler ile can kaybının önüne geçildiğini ifade etti.