Ölüm, yolda yakaladı
Zonguldak'ta aracıyla seyir halinde olan sürücü direksiyon başında rahatsızlandı. Olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla hastaneye taşınan sürücü yolda hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Devrek ilçesinin Çorak köyünden aracıyla yola çıkan H.S., Zonguldak- Devrek karayolunun 13 kilometresinde rahatsızlandı. Sürücü H.S. bölgeye çağırılan 112 acil servis ambulansı ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda öldü. Şahsın yapılan otopsisinde doğal nedenlerle öldüğü tespit edildi.C. Savcısının talimatı ile tahkikata başlanıldı.

208 kişiye 21 bin lira
ceza kesildi

Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, geçen yıl 208 kişiye Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 21 bin 313 lira para cezası uygulandığını bildirdi.
Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, polis ekiplerinin, denetimleri ya da ihbarlar sonucu, çevreyi rahatsız eden kişiler hakkında işlem yaptığını söyledi.
Gürültü, sarhoşluk, dilencilik ve kuru sıkı tabanca bulundurmak gibi kabahatler kapsamında 208 kişiye para cezası uygulandığını anlatan Baş, geçen yıl kabahat işleme oranının 2010'a göre yüzde 66 oranında arttığını kaydetti.

Çöp attı, 28 TL ceza yedi
Merkez ilçeye bağlı Köroğlu Köyünde denetim yapan jandarma ekipleri aracından dışarıya çöp atan kişiye 28 TL idari para cezası kesildi. Alınan bilgiye göre; Köroğlu Köyünde denetim yapan jandarma ekipleri T.T. isimli kişi aracı ile seyir halinde iken aracında bulunan çöpleri dışarıya atarak kirlettiği gerekçesi ile 28 TL idari para cezasına çarptırıldı.

Telefon dolandırıcıları azıttı
Devrek'te 1 kişiyi telefonla arayarak ve kendisini 'polis' olarak tanıttığını ve verdiği telefon numaralarına ATM'den toplam 2 bin 145 TL yatırarak dolandırıldı.
Edinilen bilgiye göre; Eski Mahalle Dr. Veysel Atasoy Caddesi. E.K. isimli kişi kullanmış olduğu telefonu arayan kişi, kendisini 'polis' olarak tanıttığını ve kendisinin verdiği telefon numaralarına ATM'den 2 bin 145 TL para yatırdı. Bir süre sonra ise dolandırıldığını anlayan kişi polise giderek telefon ile arayana kişiden şikayetçi oldu. Polis ekipleri ise kendisini polis mensubu olarak tanıtarak kişiyi yakalamak için soruşturma başlattı. 

Cezanın böylesi
Zonguldak'ta bir öğrenciye, arkadaşına yaptığı hareket sonrası beden eğitimi öğretmeni tarafından ilginç bir ceza verildi.Zonguldak'ta Gazi İlköğretim Okulu'nda K.S. isimli beden eğitimi öğretmeni, arkadaşına hareket yapan Ö.K.'ye ilginç bir ceza verdi. Öğretmeninin ceza olarak 8 arkadaşını üzerine çıkartması üzerine yaralanan Ö.K.'nin ailesi polise şikayetçi oldu.
Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Balıktan zehirlendiler
Kozlu beldesinde bozulmuş balığı yiyen 4 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan 4 kişinin hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre; Kılıç Mahallesi Muhayyer Caddesi üzerinde oturan S.B., O.B., M.B. ve O.B. isimli kişiler evlerinin buzluklarında bozulmuş hamsiyi yiyerek zehirlendiler.
Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan 4 kişinin hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.