AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile makamında bir araya geldi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’ında hazır bulunduğu toplantıda, Kdz. Ereğli Çöplüğü Rehabilitasyon Projesinin finansmanı ile Zonguldak’taki Belediyelerin araç talepleri masaya yatırıldı.

Bakan Güllüce ile gerçekleşen görüşmeyi değerlendiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,  Sorunları ilk elden yetkilere iletmeye devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi: “Bugüne kadar Değerli Bakanlarımız ile yaptığımız görüşmeler oldukça olumlu geçti. Bu görüşmelerde Zonguldak’ımızın tüm sorunlarını Ankara’ya taşıyoruz. Bakanlarımız bizlerden ilgilerini esirgemiyorlar.

Özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce ile Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ile gerçekleştirdiğimiz ziyarette sorunların çözümüne yönelik girişimlerimize tam destek veriyorlar.  Yine Ereğli’miz için hayati önemi bulunan Kdz. Ereğli çöplüğü rehabilitasyon Projesinin finansmanı konusunda kendisinden yardım talep ettik. Ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade ettiler.  Aynı zamanda Zonguldak bölgesindeki ilçe ve belde belediyelerimizin çöp aracı ve konteynır gibi talepleri vardı, o sorunları da dosyalar halinde kendisine verdik. Yaklaşık bir saati aşkın süren görüşmemizde, Zonguldak’ın bu konulardaki isteklerini detayları ile anlatma ve çözüm bulma yolunda yapılacaklar ile ilgili yol haritası belirledik.”