Kdz.Ereğli Kaymakamı Sayın İsmail ÇORUMLUOĞLU’ nun “18-24 Mart Yaşlılar Saygı Haftası” dolayısıyla yayınlamış olduğu mesaj aşağıda yer almaktadır.

Değerli büyüklerimize verdiğimiz sevgi ve saygıyı göstermek ve bu anlamda duyarlılık oluşturmak adına 18-24 Mart Yaşlılar Saygı Haftası olarak kutlanmaktadır.

Bizleri yetiştiren bugünlere getiren yaşlılarımızın; ihtiyaçlarının karşılanması, sosyal, ekonomik, kültürel ve sağlık sorunlarının giderilmesi için onların her daim yanlarında olduğumuzu hissettirip, büyüklerimizin kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.

Toplumumuzun ve ailemizin temel direği olan, hayat tecrübelerinden ve birikimlerimden istifade ettiğimiz, değerli büyüklerimize gösterilecek hürmet ve sevginin genç nesillere aktarılması, hiç şüphesiz bizim kültürümüzü yansıtan, aynı zamanda geçmiş ve gelecek arasında kurulacak en önemli bağlardandır.

Bu duygularla tüm değerli büyüklerimizin 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu günler geçirmelerini temenni ediyorum.