Devrek TSO Başkanı Ertan Civak başkanlığında yönetim Kurulu Üyeleri, Kemal Yıldız, Zekayi Bükrü, Mehmet Ekim, , Engin Deliacı, Aydoğan yılmaz, Mustafa Yumurtacı, Rahmi Çolak, TSO Meclis Başkanı İlkin Taşçı ve TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban’dan oluşan bir heyet, Özcan Ulupınar’ı makamında ziyaret etti.
TSO’nun yeni Başkanı Ertan Civak, yeni göreve geldiklerini belirterek, Devrek’in ekonomik, sosyal ve kültürel açısından kalkınması için arkadaşlarıyla uyum içinde çalışacaklarını, söyleyerek Özcan Ulupınar’dan da çalışmalarına destek vermesini istedi.
Ziyarette, Devrek Taburunun kapanmasıyla birlikte o arsaya ne getirilmesi gerektiği, Devrek’te bir muayene istasyonunun kurulması ve mobese sistemi konusunda da görüş alışverişinde bulunulurken, Özcan Ulupınar yeni TSO yönetimini kutladı ve başarılar diledi.
Zonguldak Milletvekili Ulupınar şunları söyledi; “Devrek TSO Başkanı Ertan Civak ve Yönetim Kurulu üyelerinin bizleri ziyaretinden son derece mutluyum. 
Yeni yönetimi önce kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. 
TSO Yönetimiyle uyum içinde Devrek ve bölgemizin ekonomisinin gelişmesi, sorunlarının çözümü için de çalışmalar yapacağız. Bu vesile ile tekrar kendilerini kutluyorum.