Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç ve Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş’a bir nezaket ziyaretinde bulunarak görevinde başarı dilediler.

 

Gündemin yoğun olması nedeniyle gecikmiş bir ziyarette bulunduklarını belirten GMİS Genel Başkanı Alabaş, “İl Genel Meclisi’nde uzun süredir görev yapan bir isim olarak İl Genel Meclisi Başkanlığı’na seçilmenizden dolayı Genel Maden İşçileri Sendikası olarak sizi kutluyoruz. Zonguldak’ı iyi tanıyan, bütün köylerini bilen, İl Genel Meclisi’nde 3 dönemdir görev alan bir isim olarak bu görevin de üstesinden başarıyla geleceğinize eminiz. Görevinizde başarılar diliyoruz, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

“İŞLERİ İYİ BİLEN BİRİSİYİM”

İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş da ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek şunları söyledi: “Zaman zaman köylere çıkıyoruz. İftarlarında vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Vatandaşlarımızla dertleşmek, Zonguldak sorunlarıyla ilgilenmek gerek bürokrasi gerekse vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz. Elimizden ne gelirse Zonguldak için yapmaya çalışıyoruz. Ben 10 yıllık İl Genel Meclisi üyesiyim. Buradaki işleri iyi bilen birisiyim. Vatandaşlarımızın sorunlarını iyi bilen bir kişiyim. Sizin gibi gerek sivil toplum kuruluşları, gerekse bürokrasiyle köprü kurarak, iyi diyaloglar kurarak işlerin zorluğunu aşarak başarılı olacağımıza inanıyoruz.  Ziyaretiniz nedeniyle çok teşekkür ediyorum, çok memnun oldum”

 

(Haber Merkezi)