Kdz. Ereğli’de uzun yıllardan bu yana sanat  ve eğlence dünyasında kendine önemli bir yer elde eden Neray Kesinbaşoğlu, corana salgınının yarattığı ekonomik kayıplara dikkat çekti.

 “Nazende Restaurant" ın da sahibi olan  Kesinbaşoğlu, yaşanan ekonomik krizin ulaştığı boyutları sosyal medya hesabından paylaştı.  Herkesin ruh halinin çok bozuk olduğuna da dikkat çeken Kesinbaşoğlu görüşlerini şöyle ifade etti:

“Müzisyenleri, servis elemanlarımızı, ahçılarımızı, ses ışıkçılarımızı, sanatçılarımızı, evine ekmek götürmek için gece gündüz çalışan babaları, anneleri YOK SAYDINIZ...

Ben ufak bir işletmenin 2 yıldır sahibiyim. Sadece benim işletmem de 10 kişi ekmek yiyoruz. Mutfağı, servisi ve Müzisyenlerimiz ile. Beraber... Birde bu ülkenin hizmet sektöründe çalışan milyonlarca insan var. Neye teşvik ediyorsunuz... Covid 19 dan ölmesek yokluktan yada borçtan öleceğiz... Herkesin ruh hali bozuk artık. Ya deliriyor yada intihar düşünüyor insanlar. Neden yok sayıyorsunuz.?

Covid 19 bitmemişken turizme yol verdiniz. Yurtdışı uçuşları yolları açtınız. Ülkemize yabancıları aldınız. Yazın yasakları kaldırdınız kışa yasaklar getirdiniz. Peki neden?

Bizler işletmemizi saat 22:00 da kapatırız. Yasaklara uyarız tamam...

Lakin kazanmadığımız halde borçlanıyor ve ödeyemiyoruz. kiramız devam ediyor. Elektrik su doğalgaz vs. Ödeyemezsek kesiliyor. Adaletli çözümünüz bu mu?

KDV, stopaj, gelir vergisi, sgk, bagkur bunlara devam... Ne yapacağız çözün artık!...

Esnafa destek dediniz ve verdiniz... Oda bizim borcumuz. Yine soruyorum neden?

Sebepleri nedenleri bunların elbet açıklaması var. Ama sebep covid 19 değil...

Şimdi ben kurallarınıza uyarak yoluma devam edeceğim. Üstelik tam kadrom ile. Müzisyen kardeşlerimi de bırakmayacağım. Hergün canlı müzik hizmetimize devam edeceğim. Ama az ama çok ekmeğimizi bölüşeceğiz. Herkes elini mutlaka taşın altına koyacaktır. Yolumuza devam...

Canlı müzik programlarımız 19:00 da başlayıp 22:00 da bitecek...

Dostlarımızın desteği ile inşallah yolumuza devam edeceğiz.”