AKP Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Ercan Candan, Kozlu beldesinde ziyaretlerde bulundu.
Kozlu beldesinde ilk olarak AK Parti Belde Başkanlığı’na giden Prof. Dr. Ercan Candan partililer ile buluştu. Candan’ı karşılayan AK Parti Kozlu Belde Başkanı Şevket Akman, “Ercan Candan hocamız partimizin ikinci sıradan aday olarak belirlendi. Ercan hocamıza başarılar diliyoruz. İyi çalışmalar yapacağı inancındayız” diye konuştu.
Birincil amacının Zonguldak’a hizmet etmek olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili adayı Ercan Candan, “Biz Zonguldaklıyız. Birincil amacımız Zonguldak’a hizmet etmektir. Bu anlamda da neler yapabileceğimiz, Zonguldak için daha faydalı neler yapabileceğiz bunların çalışmasını yapacağız. Çünkü hedef 2023 yanı Cumhuriyet’in 100. yılında Türkiye dünyada daha iyi yerlerde olacak. Bölgesel açıdan ne yapıyoruz, biraz da bu yüzden Zonguldak’a bir miktar hizmet etmek için buralara döndük. Benim en çok üstünde durmak istediğim noktalardan birisi de Filyos Vadi Projesi’dir. Burası bizim, bunun biz bilincindeyiz. İnşallah biz bu konuda belki Zonguldak için en parlak fikirleri üreteceğimizi düşünüyoruz. Eğer Zonguldak halkı bize destek verirse biz de Zonguldak halkımıza faydalı olacağımıza inanıyorum. Genelde çok iddialı konuşmayı sevmem işleri yaptıktan sonra konuşurum” dedi. Ardından Kozlu Belediyesi’ne gelen Ercan Candan ve beraberindekiler, Başkanlığa vekalet eden Halil Küçük’ü ziyaret etti. AK Parti’ye yeni üye olduklarını belirten başkan vekili Küçük, AK Parti’ye layık olmaya çalışacaklarını belirtti. Kozlu’da son dönemlerde çok önemli ve güzel değişimler olduğunu ifade eden Milletvekili adayı Ercan Candan, “Son birkaç yılda Kozlu’da gerçekten çok güzel değişiklikler var. Evin giriş kısmı düzenleniyor.
Bu şu anlama geliyor, ‘Evet belediyede mantıklı işler yapılıyor.’ Ben gerçekten bu sabahta gelirken bakıyorum, sahile artık zevk alıyorum. Bu çalışmalar inşallah daha da artar. Derlenme toparlanma sürecine belli ki girilmiş” şeklinde konuştu.