AKP Zonguldak Milletvekili adayı Prof Dr. Ercan Candan, köy gezilerine başladı.

AKP Zonguldak Milletvekili adayı Prof Dr Ercan Candan, köy gezilerine başladı. Alaplı Çatak Köyü ve Kabalar Dereli Mahallesinde düzenlenen Kutlu Doğum haftası etkinliklerine katılan Candan, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Candan ardından, Kdz Ereğli’ye bağlı Kaptaş ve Çayırlı köylerinde esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Gazetecilere açıklamada bulunan Candan, Bölgeye hizmet etmek için aday olduğunu bildirdi. Diğer partilerin Milletvekili adaylarıyla hiçbir polemiğe girmeyeceğini kaydeden Candan şöyle dedi;
“Ben bölgeme ve bölge insanına en iyi hizmeti vermek için aday oldum. Benim kimseyle tartışacak ya da polemiğe girecek vaktim yok. Biz halkımıza hizmet için buradayız. Kafamda birçok proje var. İnşallah halkımızın desteği ile bu projeleri Zonguldak’ta hayata geçireceğiz.” dedi. Köy ziyaretlerine, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Kdz Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Adem Öztürk, Meclis üyeleri İbrahim Şengün, Mehmet Yaman,  İl genel meclis üyeleri Ayhan Akman, Ali Çoşkun, Temel Uslu, Ak Parti Ereğli ve Alaplı İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.