AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Kdz.Ereğli Şoförler Odası'nı ziyaret etti. Candan, seçildiği yurtdışı komisyonlarında fazla zaman harcayacağını, ancak buna rağmen asli görevinin bölgeye hizmet getirmek olduğunu söyledi.


AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan beraberinde AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Âdem Öztürk ve yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek’i ziyaret etti. Oda Başkanı Cevdet Civelek, Ercan Candan’ı yakından takip ettiklerini, 3 ayrı yurt dışı komisyonuna seçilmesinden dolayı mutlu olduklarını, ancak bu çalışmaları sırasında Zonguldak ve Ereğli’yi, unutmaması gerektiğini söyledi.

Ercan Candan ise konuşmasında asli görevinin milletvekili seçildiği Zonguldak iline hizmet getirmek olduğunu, bundan sonra da sık sık bölgeye gelerek sorunları yerinde inceleyeceğini söylediği konuşmasında, "Meclis’te hemen hemen her milletvekiline bir komisyon da görev verildi. Ancak ben 3 ayrı komisyonda görev aldım. Bu 3 komisyon görevi de yurt dışı görevleri. Asya ve Avrupa. Elbette ki bu aldığım görevler bölgeye hizmet getirmem de eksikliklere neden olmayacak. Bizim talebimiz daha çok sanayi ve ticaret yönündeydi. Hükümetimiz ve ya yetkililer bize bu görevi uygun görmüşler. Yurt dışı tecrübesi olan insanları oraya koydular. Bizim belki zamanımızdan yarısının fazlasını yurt dışı alacak. Ancak bizim asli işimiz bölgemizin işi. Bunun da farkındayız. Bölgemizin kalkınması için rahatı için ne gerekiyorsa gerekenin yerine getirilmesi bizim görevimiz." dedi.