Karadeniz Ereğli ilçesine Bağlı Kızılcapınar köyü girişinde ki yolda oluşan çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Araç sürücüleri özellikle il genel meclisi üyelerinin dikkatini çekmek ve yolun yapılmasını sağlamak adına çukurlara ağaç diktiler.

Ereğli’de zor geçen kış şartlarından zorlanan sürücüler ve vatandaşlar, kış şartlarının sona ermesinin ardından bu kez de yoldaki çukurlarla imtihan vermeye başladı. Kızılcapınar köyü girişindeki köprü çıkışında oluşan çukurları su birikintisi sebebi ile fark edemeyen sürücüler patlayan lastikleri yüzünden yolda kalıyor.

Çukurların fark edilmesi ve il genel meclisi üyelerine mesaj göndermek isteyen sürücüler oluşan çukurların içine ağaç dikerek dikkat çekmeye çalışırken, yolların yapılmamasından dolayı da tepkilerini dile getirdiler.

Haber merkezimize ulaşan vatandaşlar “Kış şartlarının sona ermesinin ardından şimdi de çukurlar ile sınav veriyoruz. İl Genel Meclisi üyelerimiz nerede? Bu yolların yapılması ya da yamanması için neyi bekliyorlar? Birçok aracın lastiği patlıyor. Bunda vatandaşın günahı ne? Suçu ne? Bizler çukurların içine ağaç diktik. Bunda ki amacımız diğer sürücülerin canı yanmasın diye. İnşallah İl Genel Meclisi üyeleri ve siyasiler de bu yaptığımız görürler ve çalışma yaparlar. İnşallah” dediler.