Kısa adı ÇYDD olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kdz. Ereğli Şubesi Halk Müziği Sanatçısı Tolga Sağ'ı Ereğli'ye getiriyor.
25 Mayıs Salı günü saat 20:00'de öğrenciler yararına düzenlenen Halk Müziği dinletisi Kdz. Ereğli Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Tolga Sağ Kimdir?
1973 yılında İstanbul da dünyaya gelen sanatçı, 7 yaşında bağlama çalmaya başladı. Robert Kolej inden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi kimya mühendisliği bölümüne girdi. 2 sene devam ettikten sonra 1995 yılında Marmara Üniversitesi müzik eğitimi bölümüne geçti. Aynı sene, Arif SAĞ'ın "UMUT" albümünde bir türkü seslendirerek profesyonel müzik yaşamıma başlamış oldu. 1997 yılında Erdal Erzincan ve İsmail Özden `le beraber "TÜRKÜLER SEVDAMIZ" adlı albümünü. 1999 yılında "YOL" adlı ilk solo albümünü, 2001 yılında Erdal Erzincan ve Yılmaz Çelik` le beraber "TÜRKÜLER SEVDAMIZ 2" adlı albümü çıkardı. 2004 yılında ikinci solo albümü "TOPRAK VE TURNA" çıkarttı. Bunun dışında 2000 yılında faaliyete geçen M.E.B. na bağlı "ASM TOLGA SAĞ MÜZİK OKULU" nun ve "ASM BAĞLAMA YAPIM ATÖLYESİ"nin yönetimlerini sürdürmektedir.