Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel müzik etkinliği şöleni önceki akşam gerçekleştirildi. Tamamı Ağız ve Diş Sağlı Merkezi çalışanlarından oluşan Grup Daltonlar olarak bilinen yerel sanatçılar, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattılar.
DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi bahçesinde düzenlenen geceye; Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr.Emre Erbaycu, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Müdürü İbrahim Demircan, Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, AKP Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli personel ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Geceye katılanlar, müzik şölenini izleyerek hoşça vakit geçirdi.
Güzel bir organizasyon altında düzenlenen ve orkestrada görev yapan grubun tamamının Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli diş doktorları ve diş teknisyenlerinden ve diğer sağlık ekiplerinden oluştuğunu belirten Başhekim Dr.Emre Erbaycu, gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi;
Bizler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak amacımız; personellerimizin birlik ve beraberliğini ve motivasyonunu sağlamak amacıyla böyle bir gecenin ikincisini düzenlemekten son derece mutluyuz. Tamamı personellerimizden oluşan müzik grubumuzda görev yapan arkadaşlarımız işten arta kalan zamanlarında çalışarak bizlere çok güzel bir müzik ziyafeti sundular. Bu nedenle gecemize katılan personellerimize ve konuklarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür etmek istiyorum.