AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, TBMM’de yemin ettikten sonra danışman ve sekreterini belirledi.

 

AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Uzun yıllar başbakanlık ve Meclis’te koruma görevi yapan, 1971 Devrek doğumlu polis memuru Gülmetin Sarı’yı danışmanlığa, 20 yıl Devrek Belediyesi’nde görev yapan ve son 8 yıldır da kendisinin Devrek Belediyesi’nde sekreterliğini yapan, 1969 doğumlu Aynur Akdemir’i de sekreterliğine getirdi.

 

Devrek’in Pınarönü Köyü’nden olan Danışman Sarı, Devrek İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Polis Meslek Yüksek Okulu’nda eğitimini tamamladıktan sonra Başbakanlık ve TBMM’de koruma görevinde bulundu. Sarı evli ve 2 çocuk babası.

 

Hacettepe Üniversitesi Turizm İşletme Fakültesi Mezunu olan Aynur Akdemir’de, uzun yıllar Devrek Belediyesi Kreş müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra Ulupınar’ın isteği üzerine 8 yıldır da Devrek belediyesi Sekreterliği görevini yürüttü. Evli ve bir çocuk annesi olan Aynur Akdemir, 24.Dönem TBMM’de AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın Sekreterliğini yapacak.

 

Aynur Akdemir, aynı zamanda Devrek Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan Vekili İsmet Akdemir’in eşi. Bu arada TBMM’de AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın odasının telefonları da belli oldu. Vatandaşlar Ulupınar’a, 0.312.420.5646-0.312.420.5647  telefon ve 0.312.4206958 nolu faks telefonundan ulaşabilecekler.