Hüseyin Engin Öztabak 80 yaşına girdi. Kdz. Ereğli’nin tarihsel fotoğraf arşivlerini günümüze taşıyarak çok önemli bir görevi başarıyla yerine getiren  ve kamuoyunda “Foto Engin” olarak bilinen H. Engin Öztabak’a sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi.

Kdz. Ereğli Fotoğraf Sanatı Amatörleri Derneği’nde (KEFSAD)  düzenlenen doğum günü partisinde dernek üyeleri ile biraraya gelen H. E. Öztabak duygusal anlar yaşadı. Dernek Başkanı Taner Küçükçelebi ile Cemil Baykal “Dedemiz, Seni seviyoruz, herkes de seviyor zaten… Sen olmasan Kefsad ışıksız olurdu. İşimiz ışıkla…Işığımız ve ışın bol olsun. İyi ki doğdun.” Sözlerinin yazılı olduğu çerçeveli bir yazı ve günün anısına bir de plaket verdi. Daha sonra üzerinde Öztabak’ın bir fotoğrafının bulunduğu pasta alkışlarla kesildi.

ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak bizler de;  taşıdığı misyonu yerine getirmede büyük özveri gösteren KEFSAD’ın dedesi, Ereğlililerin “Foto Engin”i Hüseyin Engin Öztabak’ın doğum gününü kutluyor, sağlık  ve sevgi dolu uzun bir yaşam diliyoruz.