Zonguldak  Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulu öncesinde  35 yıllık berber  Soner Koç,  27 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulu öncesinde meslektaşlarını tek tek ziyaret  ederek seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Koç’un çalışmalarıyla ilgili gönderilen yazılı açıklama şöyle:

        Önceki gün sabah Merkeze bağlı Beycuma Beldesinde görev yapan Berberlerle sabah kahvaltısında bir araya gelen Soner Koç meslektaşlarına göreve geldikleri takdirde yeni projelerini ve yapacaklarını yenilikleri anlatarak destek istedi. Daha sonra başkan adayına meslektaşları  tarafından  eksiksiz olarak tam desteklerini vereceklerini belirterek yapılacak olan genel kurulda başarılar dilediler.

        Her zaman değişimden yana olduğunu meslektaşlarına  yeni düzenleyecekleri  projelerle güçlendirip hayata geçireceklerini belirten Soner Koç düzenlenen kahvaltı sonrasında yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi. “  Bizim burada asıl hedefimiz bay ve bayan kuaförlerimizin eşit bir şekilde hareket edebilmesi için birlik ve beraberliklerini sağlamaktır. Eğer ben ekibim göreve geldiğimiz takdirde düzenleyeceğimiz eğitim seminerleri ile meslektaşlarımızın mesleki bilgisini daha da artırarak iyi yerlere getirmek için uğraşacağız. Değerli meslektaşlarımızla birlikte çıkmış olduğumuz bu onurlu mesleki yolda hedefimiz Zonguldak il sınırlarını aşıp mesleğimizin Türkiye genelinde başta İstanbul,Ankara,İzmir ve Antalya gibi büyük şehirlere taşıyıp oralarda olmak istiyoruz “ dedi.