Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir, 5 Mayıs Tarihinde gerçekleştirilen TSO seçimlerinin ardından yeni yönetimi ile birlikte teşekkür gezilerine başladı. 

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir, yeni yönetimi ile birlikte Gazipaşa caddesinde esnafları tek tek dolaşarak teşekkür etti.
Oy veren vermeyen herkese teşekkür ettiklerini ifade eden Zonguldak Ticaret sanayi Odası Başkanı Salih Demir, seçimin ardından teşekkür gezilerine çıktıklarını ifade ederek, “Seçimden sonra 1 hafta görev dağılımı için ara verdik ve o aranın ardından bütün üyelerimizi gezmeye başladık. Ayrıca üyemiz olmayan arkadaşlarımızı da geziyoruz. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’na oy kullanıp sahip çıktıkları için ve bizlere güvendikleri için teşekkür ediyoruz. Çünkü herkes bizim üyemiz, arkadaşımız ve dostumuz. Bütün arkadaşlara meclisim ve yönetim kurulum adına teşekkür ziyaretlerine çıkıyoruz. Ulaştıklarımıza bu hafta, ulaşamadıklarımıza da zamanla ulaşıp hepsinin elini tek tek sıkacağız ki bundan sonraki çalışmalarımızda bizimle birlikte olsunlar” dedi.