53 ülkede ofisi ve 27 bin çalışanı bulunan ISS Proser şirketinin değerlendirmeye aldığı 5 bin proje arasında “2009 Denetim Başarı Ödülü” kazandı.

Zonguldak’ın ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi olan DemirPark Alışveriş Merkezi kurulduğu günden bu yana Zonguldak halkına “en kaliteli ve en güvenli hizmet” sloganını kendisine hedef olarak belirledi. Bu hizmetlerin en başında gelen güvenlik konusuna önem veren DemirPark AVM, bunun için 53 ülkede ofisi bulunan ve Türkiye’de yaklaşık 27 bin çalışanı olan dünyanın önde gelen şirketi ISS Proser ile bir buçuk seneye yakın bir süredir çalıştığı açıklandı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Aynı hedef doğrultusunda büyük bir özveriyle yapılan çalışmalar ilk meyvelerini vermeye başladı. Proser merkez ofis tarafından çeşitli zamanlarda haberli ve habersiz olarak yapılan denetimler sonucu, ISS Proser DemirPark AVM yaklaşık 5 bin proje arasından sıyrılarak “2009 Denetim Başarısı Ödülü”ne layık görüldü. 24 Temmuz Cumartesi günü İstanbul Balta Limanı’nda ödülü alan ISS Proser DemirPark AVM Güvenlik Müdürü Ali Sarol, yaptığı açıklamada “başarılarını ekip çalışmasına, sürekli ve kaliteli personel eğitimlerine bağlayarak, çalışmalarının ilerleyen yıllarda da devam edeceğini ve başka ödüller almak konusunda da iddialı olduklarını” dile getirdi.

DemirPark AVM Genel Müdürü Celalettin Karabayer de DemirPark AVM Güvenlik Ekibinin bu başarısını kutlayarak, “yönetim ekibimizin önemli bir unsuru olarak görev yapan ISS Proser çalışanlarının bu başarısı, kurumsallık adına önemli bir kazanımdır. Bir başka açıdan konuyu değerlendirdiğimizde, DemirPark AVM Yönetim Ekibinin tüm kadrolarının bu konudaki katkısının yadsınamayacak bir önemi olduğunu ifade etmek gerekir. Elde edilen bu sonucun yaratacağı sinerji ile gelecekte de aynı başarının tekrarlanacağından eminim.” dedi.