DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bugünden itibaren yeni bir kampanya başlatıyor. DemirPark AVM'den 50 TL'lik alışveriş yapan herkese, 14 bin TL değerindeki hediyeleri kazanmak için çekiliş kuponu verilecek. Çekilişe ünlü manken Vahi Kılıçarslan ile Yabancı Gelin Yarışması birincisi Akvilina da katılacak. Çekiş programı ayrıca Fox TV'de yayımlanan Dekodizayn programında da gösterilecek.
DemirPark AVM'den yapılan açıklama şöyle;
"21 Temmuz 2009 Salı günü DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi olarak yeni bir kampanyaya başlıyoruz. Kampanyamız Fox TV ile işbirliği içerisinde gerçekleşecek. Kampanyanın içeriği ise; 21 Temmuz Salı gününden itibaren DemirPark AVM'den gün içinde toplamda 50 TL'lik alışveriş yapan herkes, Fox TV tarafından DemirPark ana sponsorluğunda düzenlenecek olan, toplamda 14 bin TL değerindeki hediyeler için kuponlarını alarak çekilişe katılma hakkı kazanacaklar. Çekiliş, 26 Temmuz Pazar günü saat 16.00 ile 19.00 arasında ünlü manken ve sunucu Vahe Kılıçarslan ve Akvilina (Yabancı Gelin Yarışma Birincisi) tarafından yapılacak.
Aynı zamanda Vahe Kılıçarslan ve Akvilina, imza günü ve söyleşi de düzenleyecekler. Tüm Zonguldak halkı ve ziyaretçilerimiz davetlidir. Fox TV ile beraber hazırlanan bu kampanya, Fox TV'de Pazar günleri saat 10.20'de yayımlanan Dekodizayn programı için hazırlanacak."