Demir Madencilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Metin Demir, Belediye Meclisi'ndeki üye arkadaşlarına önceki akşam DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bir kokteyl verdi.
Belediye Meclis üyeleri ve DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde iş yapan firma yetkililerinin tanışması amacıyla teras katında düzenlenen kokteyl, sıcak bir söyleşi ortamında geçti.
Kokteyle; Belediye Başkanı İsmail Eşref, Belediye Meclis üyeleri, belediye birim yöneticileri, DemirPark AVM yöneticileri ve işletmecileri katıldı. Katılımcılar, canlı müzik eşliğinde eğlenceli bir akşam yaşadı.
Başkan İsmail Eşref, kokteylde şöyle konuştu;

"MECLİS'TE PARTİ
AYRIMI YAPMIYORUZ"
"Benim hayat tarzım; hep uzlaşma, karşımdakine değer vermedir. Meslek hayatım, insanlara değer verme ile özdeşleşmiş. Bunda da başarılı olmuş biriyim. Meclis Üyemiz Metin Demir, bizi davet etmekle çok iyi etti. Çünkü biz Meclis'te AK Parti-CHP ayrımı yapmadan ittifaklı kararlar alıyoruz. Siyaset, seçimden sonra biter. Artık biz Zonguldak Belediye Meclis Üyesi'yiz ve bunu başarıyoruz. Bugüne kadar ilk toplantıdan başlamak üzere ittifakla, oy birliği ile kararlar aldık. Ben tüm meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Bizi ağırlayan Metin Demir'e teşekkür ediyorum. Ben daha önceden meclis üyelerinin kaynaşması için bir yemek düzenlemiştim. Ama bu kokteyl çok daha anlamlı oldu. Zonguldak için hep beraberiz. Biz varız, Zonguldak'ta çok güzel şeyler olacak. Güzel projelerimiz var. Attığımız adımlar çok ciddi adımlar. Bütçemiz artık normale dönmeye, aylık gelir giderlerimiz dengelenmeye başladı. Ciddi, büyük borçlarımızı halen daha ödeyemiyoruz. Ama biz bütçemizi düzeltmeye başladık, iyiye gidiyoruz. Zonguldak birkaç ay sonra artık hizmet almaya başlayacak. Kanalizasyon projesinin başlamasıyla, dere üzeri projesinin bitmesiyle vs. ile Zonguldak'ta güzel projeler tamamlanmak ve güzel projeler başlamak üzere. Bu ittifak, bu beraberlik, bu birleşme, bu toplantılar bizim karakterimiz. Zonguldak'ın hizmetinde biz hepimiz varız. Geceyi düzenleyen, geceye emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ediyorum."
Ev sahibi Metin Demir ise; "Biz bunu çoktandır planlıyorduk. İnşaat ve açılış telaşı ile uygulayamadık. İşlerimizi biraz yoluna koyduk, problemlerimizi hallettik. Belediye Başkanımızla, Belediye Meclis üyelerimiz, iş ortaklarımızla tanışsınlar, kaynaşsınlar istedik. Malum, kiracılarımızı pek fazla insan tanımıyor. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.