DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Ersin Ergün Keleş, dün DemirPark Sinema Katı’nda basın toplantısı düzenledi.

Genel Müdür Ersin Keleş, toplantıda AVM’nin Mart ayından bugüne kadar genel bir değerlendirmesini yaparken, Ramazan ayı içerisindeki etkinliklerden de bahsetti.

67 Kanal-Z ekranlarında yakın gelecekte yayına başlayacak Demirpark TV programı için sunucu aradıklarını söyleyen Ersin Keleş, şunları söyledi:

“ HER GECE BAŞKA BİR EĞLENCE”

“Ramazan ayında etkinliklerini yoğunlaştıran DemirPark’ta heyecan sürüyor. DemirPark etkinlik takviminde yarın (bugün) tasavvuf müziğinin vazgeçilmezi olan ney dinletisinin muhteşem ezgisiyle birlikte yemek katında çok cazip indirimli menüler ziyaretçilerini bekliyor olacak. İftar sonrası ise DemirPark AVM önüne kurulu Ramazan çadırında çayınızı ve kahvenizi içerken, kendinizi müziğin titreşimlerine bırakabileceksiniz. DemirPark, her gece başka bir alem, başka bir heyecan sunmaya devam edecek. Ramazan boyunca sürecek etkinliklerimiz içinde tahta bacak, Hacivat ve Karagöz, Aşuk ile Maşuk, meydan gösterileri, ebru kursu, semazen, ateşbaz ve illüzyon gösterileri yer alıyor. DemirPark ziyaretçileri, eski ramazanların havasını modern bir ortamda yaşamaya devam edecekler. Arife günü güzel ve otantik bir gösterimiz var: ‘Tannura Dans Gösterisi’. Ziyaretçilerimizi Mısır danslarının otantik havasına götüreceğiz. Bayramın üçüncü günü ise ozanımız İrfan Kılıç, ilk çıkardığı albümünden söyleyeceği parçalarla bir mini konser vererek, Anadolu ezgileriyle kulaklarımızın pasını silecek. DemirPark mağazalarının Ramazan’a ve bayrama özel indirimlerini ve kampanyalarını da unutmayalım. Migros’un ramazan paketleri, giyim mağazalarımızın özel indirimleri, DrySea’nin bayrama doğru gerçekleştireceği ev hanımlarına özel bayram temizliği kampanyası, food court katımızdaki iftar menüleri ve bayram hazırlığı, kuyum, aksesuar ve ev eşyaları mağazalarımızın bayram heyecanı, teknoloji mağazalarımızın yeni ürünleri ve kampanyaları, eğlence dünyamız, go-kartımız ve Prestige sinemalarımızla DemirPark gerçekten farklı ama farkıyla birlikte Zonguldak’a ait bir dünya. Zonguldak, bu dünyayı gittikçe daha çok seviyor ve kendine ait hissediyor.”

“BİR BAYAN BİR ERKEK SUNUCU ALINACAK”

“DemirPark’ta heyecan ve hizmet bitmiyor. Yeni bir süreç başlatıyoruz. DemirPark kendi TV programını yaratacak. Haftada bir gün DemirPark’a özel bir canlı yayın ortak alanımızda gerçekleştirilecek. Buna yönelik olarak DemirPark kendi sunucularını ve yeni yüzlerini arıyor. Sunucu yarışmasına yönelik başvuruları 3 Eylül’den itibaren almaya başlayacağız. Başvurular 3 Ekim’e kadar sürecek. 4 Ekim’de teknik jürimiz ön eleme yapacak. Seçilen sunucu adaylarıyla 14 Ekim’den başlayarak canlı bir yarışma programı başlatacağız. Teknik jürimizin, ziyaretçilerimizin vereceği puanlar ve SMS’ler ile yapılacak değerlendirmeler sonucunda yarışma elemelerle ilerleyecek. Yarışma sonucunda birinciliği elde eden bir bay ve bir bayan DemirPark’ın sunucusu olacak. Yarışma tüm gençlerimize ve sunucu olma yeteneğini kendinde görenlere açık. Katılım formlarımızı danışmamızdan alıp doldurmaları aday ön elemesine katılmaları için yapmaları gereken tek şey.”

“BASINIMIZA VE HALKIMIZA TEŞEKKÜRLER”

“İyi bir alışveriş merkeziyiz. 5 aylık bir sürede 1,5 milyondan fazla ziyaretçi aldık. Metrekare başına İstanbul-Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi kadar ziyaretçi alıyoruz. Mağaza verimliliği ortalaması oldukça iyi bir AVM’yiz. Aylık ortalama etkinlik sayısı ve kalitesi bakımından da en iyi AVM’lerle yarışabiliyoruz. Daha 4. ayımızdayken Maldivler ve Kıbrıs Tatili gibi başarılı bir kampanyaya imza atabildik. Bu başarı DemirPark’ın, Demir Madencilik’in, DemirPark yönetimini üstlenmiş Jones Lang LaSalle Türkiye’nin ve DemirPark mağazalarımızın olduğu kadar kentimizin, Zonguldaklıların ve çevresinin de bir başarısıdır. Zonguldak kurumlarının, il yöneticilerimizin, belediyemizin ve Zonguldak basınının başarımızdaki payını ve katkılarını ise asla unutmayız. DemirPark heyecanını bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyoruz.”