Bağımsız adayların Kürecikli seçmenlerini selamlayacağı Malatya Kürecikliler Dayanışma ve Kültür Derneği’nin Demokrasi ve Kültür Şenliği’nde Grup Yorum’un türküleriyle halaya durulacak.

Malatya Kürecikliler Dayanışma ve Kültür Derneği’nin her yıl düzenlediği Demokrasi ve Kültür Şenliği bu yıl 29 Mayıs 2011’de Beykoz Kaymakdonduran Mevkii’nde yapılacak. Derneğin bu yılki sürprizi Grup Yorum. Hüseyin Aydın, Muharrem Temiz’in türküleriyle renk katacağı şenlikte konuklara yöresel yemekler ikram edilecek.  Emek, Özgürlük ve Demokrasi Bloğu adayları Sabahat Tuncel, Sırrı Süreyya Önder, Levent Tüzel ve Mustafa Avcı ile CHP bölge adayları da şenlikte Küreciklileri selamlayacak. Yol TV’nin naklen yayınınla yurtdışında da izlenebilecek şenliğe katılmak isteyenler için her bölgede araç kalkış noktaları belirlendi. Sabah saat 08.00’da araçlar şu noktalardan hareket edecek:
Ataşehir  Dernek Merkezi, Bağcılar Çiftlik Dernek Şubesi, Ümraniye Mustafa Kemal Mahallesi son durak, Beykoz Rüzgarlıbahçe, Sarıgazi merkez, Kartal Uğur Mumcu ve Kurtköy, Yenibosna AK-EL Vakfı önü, Bağcılar Tabya, Esenler-Güngören Camlıkahve önü, Gazi Mahallesi, Avcılar-Esenyurt.
Kürecikliler Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu, “dostlarıyla hasret gidermek, kucaklaşmak, omuz omuza halaya durmak, hep bir ağızdan türküler söylemek için”  tüm Küreciklileri ve dostları Demokrasi Şenliğine davet ediyor.