Alaplı Belediye Meclisi’nin 2011 yılı ilk olağan toplantısı bugün yapılan ilk görüşme ile tamamlandı.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun başkanlığında, Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılan ve saat:14.00’de “Açılış ve Yoklama” ile başlayan toplantıda; gündemin ikinci maddesi gereği, Belediye Meclisi’nin tatil ayı oybirliğiyle “Ağustos” olarak belirlendi. Gündemin 3.maddesinde yer alan “Geçici işçi vizeleri” oybirliğiyle kabul edilirken; gündemin 4.maddesi gereği “Sözleşmeli personel çalıştırılması” ve aylık ücretlerinin memur maaş artışı doğrultusunda “yüzde 8 oranında artırılması” da oybirliğiyle kabul edildi.
Gündemin 5.maddesinde ise “Gizli oylama” ile Denetim Komisyonu’na 5 üye seçildi. Denetim Komisyonu üyeliklerine, Belediye Meclisi Üyelerinin tamamının oyunu almak suretiyle Hasan Demir, Serdar Akyol (CHP); Dürdane An Köse, Sefa Çakır (DP) ve Mehmet Yaman (Ak Parti) seçildiler.
Gündemin son maddesinde ise “1/25.000 ölçekli çevre düzeni planı yaptırılması için İl Özel İdaresi’ne yetki verilmesi” oybirliğiyle kabul edildi.
Alaplı Belediye Meclisi, Şubat ayı Olağan Toplantısını 1 Şubat Salı günü yapılmasını ve toplantının saat:14.00’de başlamasını kararlaştırdı.