Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu ziyaret eden Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yönetimi ile Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, son proje kapsamıyla ilgili bilgi verdiler.

Ziyarette; Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ortak olduğu, Polonya, İtalya, Belçika, Portekiz, Yunanistan, Letonya ve Estonya’nın yer aldığı, Türkiye Ulusal Ajansı  tarafından kabul edilen Erasmus+KA219 “Together Better-Join Us! (Bize Katılın) adlı proje kapsamında  Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce 16-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano şehrine yapılacak etkinlik ve projenin geldiği aşama anlatıldı.

Konuyla ilgili şu yazılı açıklama yapıldı:

“Bilgilendirme toplantısına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kurucusu ve Deniz Ticaret Odası Kdz.Ereğli Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem , Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü  Hüseyin Arslan, Müdür Yardımcısı Akif Karakılçık, Proje koordinatörü Yasemin Kurubacak, İngilizce öğretmeni  Emine Özlem Bakkaloğlu ve İtalya etkinliğine katılacak öğrenciler katıldı.

Proje kapsamında ilk ziyaretini 26-30 Ekim 2015 tarihleri arasında Yunanistan’ın Selanik şehrine bağlı Kilkis bölgesine gerçekleştirildiği belirtildi. Daha sonra 09-16 Ocak 2016 tarihlerinde Belçika ve 09-15 Nisan 2016 tarihlerinde Letonya’ya gerçekleştirilen ziyaretlerin, 16-21 Mayıs 2016 tarihlerinde İtalya’nın Milano şehri ile devam edeceği belirtildi.”