Kdz.Ereğli’de görev yapan Galatasaraylı ve Fenerbahçeli Gazeteciler, Erdemir Stadında karşı karşıya geldi. Yoğun yağmur altında oynanan karşılaşma Galatasaraylı gazetecilerin 12-7’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Türkiye Süper liginde yaşanan Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Ereğli’de de nefesleri kesti. Ereğli’ de görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcilerinden oluşan Galatasaray ve Fenerbahçe takımları Erdemir stadında karşı karşıya geldi. Karşılamanın sonunda her iki ekibin dostluğu maça damgasını vurdu. Karşılaşma yoğun yağmur altında oynandı. Maça üstün başlayan Galatasaraylı gazeteciler ilk dakikalarda Değişim medya grup çalışanı Muhammet Olgun ve Gazetespor imtiyaz sahibi Yusuf Zobar ile 2-0 üstülüğe ulaştı. Bu gollerden sonra toparlanan Fenerbahçeli gazeteciler Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş ve Can Haber Gazetesi Sorumlu Müdürü Hasan Sarıalp’in peş peşe bulduğu goller ile beraberliği yakaladı. Yedikleri goller sonrasında toparlanan Galatasaraylı gazeteciler Son Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yıldırım Yılmaz, Cihan Haber Ajansı Ereğli Muhabiri Sinan Kabatepe ve Değişim medya grup Haber Müdürü Barış Okumuş’un golleri ile farkı açtı. Karşılamanın son dakikalarında ise rakibi Galatasaraylı Yıldırım Yılmaz’ a sert bir faul yapan Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

KABATEPE’YE TERS KÖŞE

Gazeteci hakem Kaan Kocaman’ın yönettiği maçta Fenerbahçe’de maçın son bölümlerine doğru forma giyen tek bayan futbolcu Songül Sabriye Aşır ise Mustafa Kemal Bektaş’ın düşürülmesi ile kazanılan penaltıda Cihan Haber Ajansı Ereğli Muhabiri Sinan Kabatepe ve topu ayrı ayrı yerlere gönderdi. Aşır’ın Sinan’a attığı gol meslektaşlarının da uzun süre gülmesine neden oldu. Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan iki takım kaptanları, amaçlarının futbolun dostluk içerisinde yapılmasını, kendilerinin de Ereğli’ de ki çalışan gazeteciler arasında birlik ve beraberliği sağlayabilmek adına bu tür organizasyonlarda bir araya geldiklerini söylediler.

BEŞİKTAŞ’DAN JEST

Maç bitiminde kurulduğu günden buyana yaptığı örnek çalışmalar ile taraflı tarafsız her kesimin beğenisini toplayan Kdz.Ereğli Beşiktaşlılar Derneği’nin Başkanı Tarkan Adik ve yönetim kurulu üyeleri Galatasaraylı ve Fenerbahçeli gazetecilere tatlı ikramında bulundu.

 

Galatasaray: Sinan Kabatepe*** (Cihan Haber Ajansı), Sina Çıladır *** (Yeni Ufuk İmtiyaz Sahibi), Sedat Kılıç *** (Ereğli Haber İmtiyaz Sahibi ), Özgür Barış *** (Değişim Medya Grup), Barış Okumuş *** (Değişim Medya Grup), Muhammet Olgun *** (Değişim Medya Grup), Yıldırım Yılmaz*** (Son Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni), Yusuf Zobar *** (Gazetespor imtiyaz sahibi)

Fenerbahçe: Hasan Sarıalp** (Can Haber Sorumlu Müdürü), Mustafa Kemal Bektaş** (Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü) Yıldıray Aktaş** (Önder Gazetesi), Harun Hasman** (Önder Gazetesi), Şafak Negüzel** (Doruk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni), Özgür Okumuş**, (Son Söz Gazetesi Muhabiri) Sertan Aydemir ** (Gazetespor Genel Yayın Yönetmeni), Songül Sabriye Aşır** (Ereğli Haber Gazetesi Muhabiri), Yasin Ören**  (Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni)

Hakem: Kaan Kocaman(**)

Kırmızı Kartlar: Mustafa Kemal Bektaş, Sertan Aydemir (Fenerbahçe)