Atletizm Geliştirme Projesi İl Birinciliği Yarışması Fener Parkuru’nda yapıldı.

Zonguldak Atletizm İl Temsilciliği ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği “Atletizm Geliştirme Projesi İl Birinciliği”, dün Fener Parkuru’nda yapıldı. Küçük kızlar-erkekler 1500 metrede, yıldız kızlar-erkekler 2000 metrede koştular. Yarışmacıların soğuk ve yağmurlu havada oldukça zorlandıkları görüldü. Soğuk ve yağmurlu havadan nasibini alan tek yarışmacılar olmadı. Masa hakemleri de bir hayli zor şartlarda görevlerini yaptılar.
Koşuların ardından dereceye giren küçük kızlara Gençlik ve Spor Devrek İlçe Müdürü Zafer Yurtsever, küçük erkeklere Atletizm İl Temsilcisi Gökhan Köksal, yıldız kızlara Uluslararası Hakem Tamer Taşkın, yıldız erkeklerde ise Atletizm eski İl Temsilcisi Kudret Özdemir ödüllerini verdi. Dereceye giren atletler, 16 Mart 2011 tarihinde Samsun’da düzenlenecek şampiyonda ilimizi temsil edecekler.
Yarışmayı değerlendiren Atletizm İl Temsilcisi Gökhan Köksal, “Düzenlediğimiz Atletizm Geliştirme Projesi İl Birinciliği Yarışması, bugüne kadar düzenlediğimiz yarışmalardan daha rahat geçti. Bu konuda bize yardımcı olan İl Emniyet Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.
Dereceye giren atletler şöyle;
KÜÇÜK KIZLAR: 1.Aleyna Demirtaş (Kestaneci İlköğretim Okulu), 2.Berna Durhan (Kepez İzmirlioğlu İlköğretim Okulu), 3.Esra Sallı (Misaki Milli İlköğretim Okulu), 4.Seda Mutlu (Kasımlı İlköğretim Okulu).
KÜÇÜK ERKEKLER: Melih Berat Arslan (Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu), 2.Semih Konboz (İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu), 3.Muhammet Ali Şen (Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu), 4.Ozan Ayaz (Kasımlı İlköğretim Okulu).
YILDIZ KIZLAR: 1.Çağla Torlak (Saltukova İlköğretim Okulu), 2.Rabia Şıklı (Nebioğlu İlköğretim Okulu), 3.Şerife Tan (Kasımlı İlköğretim Okulu), 4.Cansu Bilir (Kasımlı İlköğretim Okulu).
YILDIZ ERKEKLER: 1.Batuhan Karakaş (Turgut Reis İlköğretim Okulu), 2.Onur Şeker (Turgut Reis İlköğretim Okulu), 3.Kutay Ege Okçu (Turgut Reis İlköğretim Okulu), 4.Anıl Kayacık (Turgut Reis İlköğretim Okulu)