Kdz. Ereğli'de bahçede çalışırken Gülüç Deresi'ne düşen bir kadın, bölgede uygulama yapan polisler tarafından fark edilerek kurtarıldı. Kadını kurtarmak için dereye giren polis memuruna kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yardımcı oldu. Sudan çıkarılan kadın ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay Kışla Mahallesi Potbaşı Mevkisi Şehit Pürhan Özbekir Sokak'ta meydana geldi. Gülüç Deresi kenarındaki tarlada çalıştığı sırada dengesini kaybeden 2 çocuk annesi Semra Kılıç (32) dereye düştü. Derenin karşı tarafında bulunan fabrikada çalışan işçilerin bağırması üzerine uygulama yapan Trafik Tescil Büro Amirliği polisi Mehmet Yıldız, durumu kontrol etmek için ekip otosundan indi. Semra Kılıç'ın suda olduğunu gören Yıldız, kadını kurtarmak için dereye girdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin de yardımıyla genç kadın sudan çıkarıldı. 112 Sağlık ekiplerinin ambulansa aldığı genç kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kışla Mahallesi Muhtarı Mehmet Demir, Bağırma sesine geldim. Baktığımda suyun içindeki bayanı gördüm. Vakit geçirmeden polise ve itfaiyeye haber verdim. Zamanında yapılan müdahale ile kadını kurtarabildik. dedi.
Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Semra Kılıç'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.