Zonguldak'ta, otomobilin dereye uçtuğu trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan sürücünün, beyin kanaması geçirdiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, 24 yaşındaki Volkan Duru'nun kullandığı 07 TK 014 plakalı otomobil, gece saatlerinde Zonguldak-Ankara karayolunun 8. kilometresinde, yaklaşık 5 metreden dereye uçtu. Kazada yaralanan sürücü Volkan Duru ile otomobildeki Tülin Çelik'in kurtarılması için polis, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Zonguldak Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Kurtarma ekiplerinin yarım saat süren çalışması sonucu dereden çıkarılan yaralılar, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü Duru'nun hayati tehlikesi bulunduğu, Çelik'in ise hafif yaralandığı bildirildi.

AĞIR YARALI SÜRÜCÜ BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ
Bu arada, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Volkan Duru, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada solunum cihazı destekli olarak Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan genç sürücünün, beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.