Aksa Doğal Gaz, dağıtım yaptığı bölgelerden 22 il ve 53 ilçede doğal gaz abonesi olmak isteyenlere kolaylık sağlamak amacıyla düzenlediği; “2 Ay Taksit Erteleme ve 10 Taksitle Ödeme Kolaylığı” kampanyasını uzattı.

             

“Temiz Hava Sıcak Yuva” sloganıyla başlattıkları kampanyanın, başladığı tarihten bu yana çok yoğun bir ilgiyle karşılandığını ve kampanyanın uzatılmasına dair çok yoğun bir talep olduğunu belirten Aksa Doğal Gaz grubu başkanı Yaşar Arslan; “ŞİMDİ ABONE OL, 2 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLA HEM DE 10 TAKSİTLE” kampanyasını 1 Mayıs 2011 tarihine kadar uzattıklarını açıkladı.

Aksa Doğal Gaz grubu başkanı Yaşar Arslan ayrıca; “kampanyaya katılan müşteriler, doğal gaza hemen abone olarak kullanıma başlayabileceği gibi, daha sonra doğal gaza geçiş sürecini başlatabilecek ya da sadece mutfakta doğal gaz kullanımına öncelik vererek doğal gazın avantajlarını yaşamaya başlayabilecekler” dedi.

Adana, Mersin, İskenderun, Osmaniye, Tokat, Amasya, Ordu, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Trabzon, Rize, Bayburt, Gümüşhane, Malatya, Van, Afyonkarahisar, Sivas, Bilecik, Bolu, Şanlıurfa Düzce, K.Ereğli, Gemlik, Bandırma, M.Kemalpaşa, Susurluk ve Karacabey gibi pek çok il ve ilçeyi kapsayan 20 lisans bölgesinde doğal gaz dağıtımı gerçekleştiren Aksa Doğal Gaz; doğal gaz şebekesi bulunan yerlerde, abone olmak isteyenleri, aboneliklerini yaptırmak üzere bölge ofislerine bekliyor.

Çok yakın bir zamanda tesisat dönüşümü için sıfır faizli kredi imkanı sağlayacak görüşmelerinin de bankalarla sonuç noktasına geldiğini belirten Aksa Doğal Gaz grubu başkanı Yaşar Arslan “doğal gaz dönüşümünde aboneleri en çok zorlayan konu tesisat yaptırılmasıdır. Bu konuda yakın zamanda uygulamaya koyacağımız kolaylık sayesinde, şimdiye kadar doğal gaza geçiş yapamamış vatandaşların da doğal gaza geçeceğine inanıyorum” dedi.