Fiziksel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu'nca kamuoyuna açıklama yapan Dernek Başkanı İsmail Şentürk, ilçede ve şehir merkezinde mahalle mahalle evleri gezerek engelliler adına dergi satışı yapıldığını, dergi satan kişilerle derneğin hiçbir ilgisinin olmadığını belirtti.

Dergi satışı yapan kişilerin elde ettiği gelirlerin de dernekle bir ilgisi olmadığını ifade eden Şentürk, derneğin ismini kullanan kişiler hakkında adli mercilere müracaatların yapılacağını da bildirdi.

Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, İlçemizde gerek şehir merkezinde gerekse mahalle, mahalle evleri gezerek engelliler adına dergi satışı yapıldığı yönünde duyumlar ve şikayetler almış bulunmaktayız. Engelliler adına dergi satan kişilerle derneğimizin kesinlikle ilgisi bulunmamaktadır. Dergi satışı yapan bu kişilerin elde ettiği gelirle de bir alakamız yoktur. Kendilerinden kati süratle dergi alınmamalı ve para verilmemelidir. Derneğimizin ismini kullanan bu kişiler hakkında da adli mercilere müracaatımız yapılacaktır dedi.