Kdz.Ereğli’de ‘Dermestetik’ adında yeni bir güzellik merkezi hizmete girdi. Genç girişimci Gülşah Efe, yaklaşık bir ay önce açtığı işletmesini kokteyl tarzında bir etkinlikle basına tanıttı.

Efe, güzellik merkezinde verilecek hizmetler hakkında gazetecilere yaptığı açıklamada; bayanlara yönelik epilasyon, cilt bakımı, güneş lekeleri ve çiller için medikal bakım uygulayacaklarını söyledi.





Efe ayrıca; protez tırnak, ipek kirpik, kaş kontürü, makyaj, masaj ve vücut bakımı hizmetlerinin de bulunduğunu belirtti. Efe, Kalıcı dövme ile bayanların memnun olmadığı kalıcı makyaj ya da vücutlarındaki diğer makyaj sonrasında kalan lekeleri de sıfır hatayla hiçbir yanık işlemi olmadan temizleyebildiklerini kaydetti. Yeni hizmete alınan güzellik merkezinde açılışa özel kampanyaların bulunduğunu ifade eden Efe, Ocak ayı sonuna kadar indirimli fiyatların mevcut olduğunu söyledi. Genç girişimci Gülşah Efe'nin babası emekli Başkomiser Azim Efe'nin de bulunduğu sohbet, gazetecilere ev yapımı ikramların sunulması ile devam etti. 'Dermestetik' güzellik merkezi Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı (Sahil yolu, AKM yanı) No: 14-1 adresinde hizmet veriyor.