Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği'nin 1 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilen olağan üstü genel kurul sonrası göreve gelen yeni yönetim için bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

Tanıtım toplantısında konuşan Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği Başkanı Gürbüz Bayram,”  Engellilerin toplumdaki varlıklarını kabul etmek ve bunların hayatlarını  kolay şekilde devam ettirebilmelerini sağlamak hükümetlerin ve yerel yönetimlerin görevleridir. Bizde Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği olarak üzerimize düşen ne kadar görev varsa almış bulunmaktayız. Bununla da şeref duyuyoruz. Yaşlı, hasta ve engeli isek bizim için uygun mekanlara ve hayatı kolaylaştıran teknolojiye ihtiyacımız vardır. En önemlisi empatik yaklaşımlara ihtiyacımız var. Böylesine önemli bir konunun ülkemiz ve dünya için bir önemi de karşı karşıya kaldığımız sorunun ifade ettiği büyüklüktür. Yaptığım araştırmalara bakılırsa nüfusumuzun yüzde 12.29’u engelli kısımdır. Bizlerinde yapacağı sosyal sorumluluk adı altında ne varsa başarıya dair bu kısmı da mutlu edebiliriz. Ben bu yeni görevimde engellilerin sesi olmaya gayret edeceğimi temin ederim. Hayatımda gurur duyabileceğim bir işi yapabilecek olmanın verdiği huzurunu ve mutluluğu yaşıyorum. Duyarlı basınımıza da gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Öte yandan olağan üstü genel kurulun ardından göreve gelen yeni yönetim görev dağılımını da gerçekleştirdi.  Görev dağılımı ise şu şekilde oluştu: Başkan Gürbüz Bayram, Başkan Yardımcısı Emin Demirpolat, Dernek Sekteri Canan Yaldız, Saymanlık Veli Üstünbaş.