Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu  21.Şampiyonluk Balosunun yapılacağı tarih ve bilet temin edileceği iletişim adresini bildirdi

Dernek yönetiminin “KAMUOYUNA” başlıkla açıklamasında taraftarlara şu bilgi ulaştırıldı.

Hedef21 sloganıyla çıktığımız Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu maratonuna , Taçsız Kral Metin OKTAY ruhuyla , Futbol Takımı Teknik Direktörümüz; İmparator Fatih TERİM hırsı ve İnadıyla , Başkanımız Mustafa CENGİZ in gerçek bir GALATASARAY'lı duruşu ve saygınlığı  ile "sonuna kadar hak ettiğimiz" 21.ŞAMPİYONLUĞUMUZU kutluyoruz.

 


3 KUPA BİRDEN GELİYOR  

09 Ağustos 2018 PERŞEMBE  günü Saat:19.05’te Büyük Anadolu Ereğli Hotel'de kutlayacağımız şampiyonluk balomuzu , resmi tv kanalımız GSTV ve Spor Toto Süper Lig Kupamız - Galatasaray Kadın Basketbol Takımı EuroCup vede Engelsiz Aslanların elde etmiş olduğu 3 kupa ile 5 Ağustos da Süper Kupa Finali nide kazanmamız durumunda 4 Kupamızda taraftarımızla birlikte olacaktır.

 

KULÜP YÖNETİM KURULU GELİYOR

Başkanımız Sn. Mustafa CENGİZ ‘inde çok özel bir  aksilik yaşanmaz ise şampiyonluk balomuza yöneticilerimizle birlikte  katılacağını birebir bildirmiş bulunmaktadır.


SAHNE

Taraftarlarımız ,içimizden olan stadımızda  gerçekleşen  şampiyonluk  kutlamalarına damga vuran DJ Suat ATEŞDAĞLI performansıyla ve yine taraftarımız sanatçı ÇELİK konseriyle gecemize renk katacaklar.


HAZIR MISINIZ? 

 21. Şampiyonluk balomuza , camiamıza yaraşır bir organizasyon çerçevesinde , AYRICALIKLI GALATASARAYLILIK DUYGUSUNUN ÖN PLANDA olacağı eşsiz video ve ışık show larla eğlenceyi ve coşkuyu yaşamak isteyen tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz..

   

DETAYLI BİLGİ ve BİLET TEMİNİ

 Şampiyonluk Gecesine katılmak büyük coşkuyu yaşamak isteyenler 

Bilet temini için ; 0(372) 315 1905 - 0 533 306 00 27 - 0544 261 67 61 nolu telefonlarından bizlere ulaşabilirsiniz..