Zonguldak ve Çevre köylerini kalkındırma derneği tarafından kan bağış kampanyası başlatıldı. Dernek Başkanı Necati Başar, dernek üyeleri kan verdi.
Zonguldak ve Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi. Dernek Başkanı Necati başar, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri, gün boyu Kızılay Kan Merkezi tarafından Gazipaşa Caddesi'nde açılan kan bağış bürosuna gelerek, kan verdi.
Kan verme işleminin ardından ise Başkan Başar, yönetici ve üyelere ise bisküvi ve maden suyu ikram edildi. Kanın önemini çok iyi bildiğini belirten Başar, dernek olarak bir sosyal görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Başar, "Kan insan hayatı için çok önemlidir. Ayrıca kan veren kişiye de sağlık açısından katkısı oluyor. Bayram aralarında kan stoklarının azaldığını düşündük. Tüm Zonguldaklıları buraya kan vermeye davet ediyorum" dedi.
Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün'de, Başkan Başar, dernek yöneticileri ve üyelerine kan bağışı nedeniyle teşekkür etti.