Devrek-Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği tarafından Devrek ve beldelerinde faaliyet gösteren okullara bayrak ve fotokopi kağıdı bağışında bulunuldu.
Merkezi Zonguldak'ta bulunan Devrek-Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği, Devrek ve beldelerinde ki okullara bayrak ve fotokopi kağıdı bağışında bulundu. Devrek ve Gökçebey'de faaliyette bulunan okullara bayrak ve fotokopi kağıdı bağışında bulunan dernek üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Güldemir, Oğuz Bölge ve okul müdürleri nezaretinde bir araya gelerek Devrek-Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Cin okullara yapılan bağış hakkında bilgiler verdi. Cin, Devrek-Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği olarak yapmış olduğumuz bu yardımlar dernek üyelerimizin katkılarıyla sağlanmaktadır. Son zamanlara ülkemizde yaşanan gerek terör ve gerekse Van'da meydana gelen olaylar tüm yurdumuzu derinden sarsmıştır. Bu acıyı unutmak mümkün değil ancak 29 Ekim'de ulusumuz için çok önemli bir gün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum. Bu önemli günün anısına Devrek ve beldelerinde faaliyette bulunan okullarımıza derneğimizin katkılarıyla bayrak ve fotokopi kağıdı bağışında bulunmak üzere Devrek'e geldik. Derneğimiz sadece okullara ve köylere değil aynı zamanda durumu zayıf olan vatandaşlarımızın Yüksek okulda okuyan çocuklarında da burs vermektedir. Derneğimizin yardımları kesintisiz devam edecektir. Bizim hemşerilerimizden isteğimiz derneğimize ve bizlere sahip çıkmaları ve destek vermeleri derneğe ne kadar sahip çıkılırsa yardımlarımız o kadar devam eder dedi.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Güldemir ise, Devrek-Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği üyelerine bu anlamlı bağışları için çok teşekkür ediyorum. Sizler bizlerin bir parçasısınız ve her daim bizlerin yanımızda olduğunuz için dernek idarecilerine ve üyelerine tekrar teşekkür ediyorum diye konuştu.
Dernek tarafından Devrek'te 9 okula 3 adet 36 adet Türk Bayrağı ve her okula 3'er koli fotokopi kağıdı dağıtımı yapıldı.