Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Ormanlı Ortaokulunun yeni açılmış sınıfın materyallerini tamamladı.

Proje sorumluları gazetecilere yaptıkları açıklamada, okul öncesi öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin Topluma Hizmet Dersi kapsamında Ormanlı Ortaokulunun yeni açılmış ana sınıfının eksikliklerini gidermek için kampanya başlattığını söylediler.

“Çocuklar için el ele” adlı kampanya kapsamında temin edilen malzemelerin tesliminin yapıldığını belirten öğrenciler ortak açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

“Anasınıfına kitap merkezi, blok merkezi, eğitici oyuncak merkezi, kukla merkezi, fen ve doğa merkezi, dramatik oyun merkezi ve çocukların gelişimini destekleyen birçok materyal hazırlanmıştır. Sınıfta eksik olan perde, merkez dolapları, kırtasiye malzemeleri de temin edilmiştir. Sınıf düzenlendikten sonra küçük bir açılış yapılarak çocuklar yeni sınıfları ile buluşturulmuştur”

Okulda gerçekleştirilen açılış törenine ise okul yöneticilerinin yanı sıra fakülte öğretim üyeleri, eğitimciler, fakülte öğrencileri katıldı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)