Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetikler, Yönetim Kurulu üyeleri ile Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti, birliktelik mesajları verdi.

 

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. TSO Başkanı Tetiker,  ziyarette yaptığı konuşmasında Ereğli için yapılacak her türlü hizmette işbirliğine hazır olduklarının altını çizerek Uysal’a çalışmalarında başarı diledi.

Belediye Başkanı Uysal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: “Seçimler bitti artık hizmet zamanı. Hedefimiz kentimizde yapacağımız çalışmalarla farkındalık yaratmak. Bu çalışmaları yaparken bütün odaların, sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket edeceğiz.  Ereğli’de ekonomik anlamda da yapabileceğimiz ne varsa belediye olarak destek vermeye hazırız.  Kentimizi daha ileri bir noktaya taşımak için birlik ve beraberliğimizi ortaya koymamız gerektiğine inanıyorum”